Toch leuk…

Daar ben ik al weer, snel na de vorige blog. Het is nog steeds een beetje chaos in mijn hoofd en ik merk dat ik veel behoefte heb aan delen, en ordenen door schrijven. En de tranen zitten weer even hoger dan me lief is.. 😉
Maar ook wat goed nieuws. Ik was vanochtend bij de oogarts, voor controle van het dubbelzien. Dat is er nog steeds, maar af en toe had ik de laatste weken wel het idee dat het wat minder was. Alsof mijn zicht wat rustiger wordt. Ik dacht zelf, het zal wel niet. Zal de wens wel zijn, of juist het wennen. Maar vanochtend was het meetbaar! Meetbaar wat ik zelf dacht, dat het beter is. Niet weg, nog lang niet, maar wel beter. Yesss!!
En zoals ik van slag kan raken even door minder goed nieuws, zo blij werd ik toch even hier van. Het is niet veel, maar het zijn de kleine dingen die het doen. Waardoor het komt is de vraag, is het een effect van de prednison? Ja, denkt de oogarts. Weliswaar laat, maar toch. Wij denken zelf dat het dat is, maar ook de verbetering die toch telkens enige tijd na een verergering vanzelf optreedt. Tot nu toe gebeurt dat iedere keer en ik dacht dat het hierbij weg bleef. Maar misschien dus niet. Das toch fijn, mijn lijf doet het gelukkig nog wel een beetje.. 🙂

En als dat een tikkie dramatisch of juist cynisch klinkt: zo bedoel ik het niet. Want verder gaat het best goed. Maar mijn hoofd zit nog wel vol van twee weken geleden merk ik wel, ik vind het nog lastig om dat de juiste plek te geven. . Ik wil wat gebeurd is niet heel erg op de voorgrond laten zijn, maar weet nog niet altijd zo goed hoe.
Het vertrouwen in mijn lijf is even ver te zoeken. Ik voel me behoorlijk overvallen door alles en ben meer van slag dan bij eerdere veranderingen in mijn lif, zoals het dubbelzien bijvoorbeeld.
Daarbij ben ik bang dat het weer gebeurt. Echt lang alleen zijn vind ik nog niet heel fijn, maar daar is meestal wel een mouw aan te passen gelukkig! En verder zal de tijd me hier vast bij helpen denk ik.
Ondertussen ben ik ook wel bezig met andere dingen! Ik heb al weer een paar leuke uitjes in het verschiet! Daarnaast ga ik meer schrijven voor websites, zal dat ook delen. Ga een schrijfcursus doen, heb ik ook zin in. (ben wel benieuwd of dan mijn blogs heel erg veranderen… 😉 ) En veel koffie of theevisite vind ik nu extra gezellig!
Maar eerst deze week nog even veel ziekenhuis. Dag 1 vandaag ging alvast goed. Op naar donderdag dag 2!

Fijne dag allemaal!

xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: