Het is zover…

Lang over getwijfeld. Nu toch de knoop doorgehakt. Een weblog. Wel spannend, uitproberen hoe dat werkt… Ik ben al lang aan het schrijven, met tussenpozen weliswaar maar toch. Vorig jaar actiever geworden, het was een makkelijke manier om iedereen op de hoogte te houden wat er zich hier afspeelde. En dat was best veel.

En dat was best fijn, alles op schrijven. Het hielp mij dingen een klein beetje overzichtelijk te houden voor mezelf. En ik kreeg ontzettend veel reacties. Lieve reacties. Waar ik dan weer heel veel aan had. En de vraag of ik al lang schreef. Of ik bleef schrijven…. Neuh, dacht ik, wie zit daar nou op te wachten?

Maar schrijven ben ik dus wel blijven doen. Het hielp, het afgelopen jaar alles op n rijtje te houden. En ik ging lezen wat anderen schreven. En zo ontstond toch het idee voor een weblog. Ik had veel steun aan de verhalen van anderen. Misschien kunnen anderen steun halen uit mijn verhalen.

En dus ga ik de komende tijd hiermee aan de slag. Kijken of ik het een leuke website kan maken. Als je het leuk vind om te volgen: graag, ik ben benieuwd wat je ervan vindt. En wil je liever niet: ook helemaal goed! En reacties en tips  zijn altijd welkom!

Een gedachte over “Het is zover…

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: